About me

Hé wat cool dat je hier een kijkje neemt!

Ik ben Nicole, 30 jaar en heb 2 super mooie meiden. Layla is 5 en Gigi 3. We wonen met z'n drieën in Neede in een heel fijn huis. Ik ben echt een bourgondiër en hou van gezelligheid met vrienden en familie.

Tot voor kort was ik werkzaam voor een kleding bedrijf en coachte ik collega's individueel en in teamverband op gastvrijheid, communicatie en cijfers. Het coachen van mensen is dan ook echt een passie van mij en ik wil dat dan ook weer op gaan pakken wanneer ik klaar ben met mijn eigen reis naar een gezond leven, maar later zal ik hier nog meer over vertellen.


Waarom mijn blog?

Mijn reis naar een vitaal leven.

Boulimia mijn eetstoornis.

Ik blog hier mijn eigen verhaal. Mijn weg naar een vitaal en gezond leven. Ik hoop dat ik een voorbeeld kan gaan zijn voor anderen in de strijd tegen een eetstoornis. Als ik al 1 iemand hier mee kan helpen ben ik gelukkig maar mijn doel is natuurlijk om zoveel mogelijk mensen met een eetstoornis te inspireren naar een vitaal leven. Want 1 ding is zeker ik ga deze strijd winnen! Ik zal hier mijn dagelijkse leven met jullie delen, waar ik tegen aan loop en vooral welke weg ik volg naar een gezond leven. Een eetstoornis vrij leven.